povídka » Simon říká
hodnotilo: 8
58%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku

Jaromír Vykoukal

Simon říká

Komentáře:
KeB  | nehodnoceno 29.09.2013 19:53

autorský komentář:

Nejdříve musím poděkovat, jmenovitě redakci, že mi dala šanci. Mé drahé polovičce za všestrannou podporu a v neposlední řadě Honzovi Hlávkovi za nohu ve dveřích, konzultace a cenné rady. A samozřejmě i všem ostatním, co jsem nejmenoval, ale mají na výsledku nějaký podíl. Díky.

Nyní k povídce, jednalo se o moji první povídku JFK a já měl popravdě strach, jestli dokážu ukočírovat velkou akční eskapádu, proto jsem zvolil přístup, jaký jsem zvolil. Zcela záměrně jsem se vyhnul samotnému JFK, toho bych i do budoucna chtěl přenechat profíkům. Já amatér si pojedu po spin offové řadě. Co se týče časového zařazení před DČÚ, tak i to byl záměr. Agentura zaměstnávala tisíce agentů a já bych chtěl vypravovat jejich příběhy, aby na ně nebylo zapomenuto.

A nakonec moje ambice, jsem si vědom kvalit a nekvalit své povídky a vrchol mých ambicí byl 60%, protože tuhle hodnotu vnímám jako průměr. Momentálně má povídka nějakých 55%, což je stále v mezích :) Tímto děkuji všem, co jim má povídka stála za ohodnocení a VM za komentář.

tiradentes  | ***1/2 11.12.2018 09:37

Poviedka bola fajn. Simon mi rezal už od začiatku, je to chrakter, a akonáhle prešiel portálom, dostalo to správne grády. Dej je síce trochu jednoduchý (ale čo, je to predsa poviedka), no čo sa týka sveta, myslím, že by si zaslúžil románovú podobu. Podľa môjho názoru, jedna z najlepších JFK poviedok, ktorá určite dala dole aj ostrieľaných autorov. Inak sa mi veľmi páči autorov nápad so spin offmi! Neznámi agenti – „dělníci sboru“ – si to určite zaslúžia.



WebArchiv - archiv českého webu