povídka » Deštivá noc v Boot Hillu
v Top10 1
hodnotilo: 20
85%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Juraj Červenák

Deštivá noc v Boot Hillu

Povídka vyšla i pod názvem:
Daždivá noc v Boot Hille
(viz informace o umístění v knihách - záložka 'základní informace')

Kategorie: akční - zombie

Komentáře:
tartan  | ***** 15.02.2011 19:22

Červenákovsky šťavnatá, drsne vtipná (vrátane netradičného úvodu – vtípek na adresu „náročných“ čitateľov, a roztomilého ďakovacieho záveru) a samozrejme brutálne akčná splatter zombie-western poviedka, ktorej hlavnou devízou však je mimoriadne vydarená ponurá atmosféra, ktorú evokuje už samotný názov poviedky. A nesmiem zabudnúť na Krásku a Beštiu ;-) Snáď sa niekedy dočkáme, že z nich Štrkáč Callahan ešte vypľuje olovo!

Majkl  | *** 06.01.2014 16:02

Štandardná a neprekvapivá akčná poviedka. Samozrejme, prípadné odkazy na western mi ušli, ale okrem toho tu nevidím nič, čím by sa líšila Daždivá noc od akčných poviedok napr. od Žambocha.

Strider  | *** 04.09.2020 14:09

Červenákova psychohygiena – s príbehom sa vôbec nesral a sústredil sa šťavnatú zombie vyvražďovačku vo westernových kulisách. Koncentrácia priestrelov hlavy na stranu atakuje čísla Johna Wicka, telesné tekutiny sa valia v potokoch a celkovo je z tohto krátkeho textu cítiť, ako si jeho písanie autor užíval. S ohľadom na cynického (anti)hrdinu a by som prijal temnejšie zakončenie, no i tak fajn jednohubka. 7-/10



WebArchiv - archiv českého webu