povídka » Deštivá noc v Boot Hillu
v Top10 1
hodnotilo: 20
85%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Juraj Červenák

Deštivá noc v Boot Hillu

Povídka vyšla i pod názvem:
Daždivá noc v Boot Hille
(viz informace o umístění v knihách - záložka 'základní informace')

Kategorie: akční - zombie

Přispívat do diskuze mohou jen registrovaní uživatelé


1

 [2] Majkl 06.01.2014 23:29  

@KeB[1]: westernový fakt nie, videl som ich len zopár, mayovky som nečítal, ja som bol na Vernea ;) Ale že zombie fan nie? Za koho ma máš? Videl som zombie filmov celkovo dosť (Braindead!), mám rád Fabianovho Marvina a v MTG hrám Zombie aggro ;) Určite sa na tom podpísalo, že som nerozoznal odkazy na westerny, ale okrem toho na mňa to pôsobilo priemerne a očakávateľne (prišiel zombík – kto ho asi vyvolal? Idú na kopec, kto to asi odnesie?). Ako hej, pobavil som sa, ale v hlave mi to neostane, lebo to splýva s inými akčňákmi. Ináč, akciu a zombie ja mám rád, ale fakt mi tu chýba niečo navyše. (A nemyslím tým filozofické presahy a neviem čo.) ;)

 [1] KeB (editor) 06.01.2014 21:21  

@Majkl: Tys nikdy nebyl westernovej fanda, že? A zombie fan asi taky nejsi, jinak by jsi nemohl tohle bravurní dílo takhle podhodnotit :D

1
Po diskuzní stránkách se můžete pohybovat také pomocí šipek na vaší klávesnici:
stránka starších příspevků = šipka vpravo
stránka novějších příspěvků = šipka vlevo


WebArchiv - archiv českého webu