povídka » Počítání rukou
hodnotilo: 11
55%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Božena Čechalová

Počítání rukou

Kategorie: horor

originál vyšel: 06/2015

Komentáře:
quinnet  | *** 20.08.2015 15:10

Horory nie sú akurát môj šálok čaju a nemám z toho žánru moc načítané, takže čisto pocitovo dávam tejto poviedke tri hviezdičky. Príjemne sa to čítalo, bolo to dosť znepokojivé, ale taký Klik klak chřestivak sa mi páčil viac, malo to lepšiu dynamiku, predsa len poviedka s dialógmi sa asi jednoduchšie píše ako takáto viac menej one woman show v strašidelnom do­me.

Clarice  | ***1/2 17.10.2015 13:47

Schovat se před deštěm do opuštěného domu nemusí být až tak bezpečné, jak se na první pohled zdá. Tmavé chodby, staré vlhké koberce, dlouhé, předlouhé schody nevedoucí nikam, temné stíny číhajícího nebezpečí a jedno překvapení na konec. Sice jsem v jednom okamžiku dumala, kam to asi tak všichni (myslím tím konkrétní všichni z té jedné sklepní kóje) zmizeli a proč, ale na strašidelné domy neexistuje patent a lézt do některých, abych to zjistila, teda nebudu :).



WebArchiv - archiv českého webu