povídka » Trávníkář
hodnotilo: 33
57%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Stephen King

Trávníkář

Povídka vyšla i pod názvem:
Kosec
(viz informace o umístění v knihách - záložka 'základní informace')

originální název: The Lawnmower Man
originál vyšel: 05/1975

odkazy: 1x [film]

Komentáře:
Majkl  | brak 24.03.2009 17:40

Absurdná blbosť, ktorá nemá ani napätie ani zaujímavý nápad, len jediné… očakávanie niečoho, čím nás King šokuje a nadchne. Bohužiaľ, mňa len šokoval.

Methat  | *** 26.10.2011 22:13

Tak toto bol totálny úlet. Keď prišiel borec s kosačkou a predviedol sa pri jazierku, musel som si ten riadok prečítať ešte raz, pretože to by ma nenapadlo ani v najdivokejšom sne, pred ktorým by som si šľahol marišky… no a ten koniec opäť unáhlený a taký nijaký…

Strýček Biolit  | *** 11.03.2020 01:40

No… Já to jako při hodnocení předchozích povídek nepsal, ale…přišlo mi, sem tam, že King musel být v době psaní na drogách. Sem tam. Při psaní tohoto kusu, řekl bych, byl možná střízliv…sem tam, jinak celou dobu v těžkém rauši, jinak si povídku vysvětlit nedovedu. Je to krátké, má to spád, lehký nadprůměr.



WebArchiv - archiv českého webu