série » Kladivo na čaroděje
v Top10 8
hodnotilo: 43
86%
prebal knihy prebal knihy prebal knihy prebal knihy prebal knihy prebal knihy prebal knihy prebal knihy prebal knihy prebal knihy prebal knihy prebal knihy prebal knihy prebal knihy Série má více dílů = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Kladivo na čaroděje

Autoři: Jiří Pavlovský, Ondřej S. Nečas, Dušan „DuKe“ Fabian, Jakub Mařík, Martin D. Antonín, Darek Šmíd, Jan Hlávka

počet dílů v sérii: 13

vyhledávací pomocník:
český název: Google, NKC, Wikipedie CZ

odkazy: 1x [web], 1x [recenze], 1x [rozhovor], 1x [info]

Komentáře:
maekar  | ***** 27.08.2013 17:32

Po 4.díle: Velmi slibně se rozvíjející česká fantasy série, která má veliký potenciál. Zatím ho autoři využívají jen trochu, ale taky dobře, alespoň hned nevystřílí prach. Jiří Pavlovský si hlídá pravidla svého světa a nenechává autory si přimyslet nějaké nesmysly. Uvidíme, jak se sám Pavlovský vytáhne v 5.díle a hlavně Jakub Mařík s dílem předvánočním, šestým.

Mrowka  | ****1/2 26.11.2013 12:40

Po pátém díle jsem ze série nadšený. Zatím mi trošku uniká kam bude příběh směřovat a zda, protože po druhém díle se nějaká vyšší zápletka trošku ztratila, ale třeba nás ještě JP překvapí. Každopádně zatím Pavlovský dost vyčuhuje nad ostatním autory. Jsem zvědavý kdo další do série přispěje a kam se to celé vyvine. Každý další díl kupuji hned po vydání, takže jo, povedený projekt.

veere  | ***** 10.09.2014 14:56

Po 7 díle dávám plnou pálku, a snad za rok bude tato série stále stejně kvalitní.



WebArchiv - archiv českého webu