nakladatel » Readers Digest Výběr (Readers Digest Výber)

Readers Digest Výběr (Readers Digest Výber)

další informace:

kontakt / www: http://obchod.readersdigest.cz/ další informace:
V názvu chybí ve slově Readers apostrof, editor legie neumožňuje apostrof
doplnit.

Na Slovensku působí pod slovenským názvem: Readers Digest Výber Tento obchod provozuje společnost Tarsago Česká republika, s.r.o. se sídlem Praha 1, v Celnici 1031, PSČ: 110 00, IČ: 24711748, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 168029 oddíl C, vložka 23005.

Historie společnosti

Společnost Tarsago Media Group byla založena v roce 2013 a operuje na pěti národních trzích – v Polsku, v Rumunsku, v Maďarsku v České republice a na Slovensku. TMG má v každé z uvedených zemí svou samostatnou pobočku: Tarsago Polska sp. z o.o., Tarsago Romania S.R.L., Tarsago Magyarország Kft., Tarsago Česká republika, s.r.o., Tarsago Slovensko, s.r.o.

V dubnu 2013 společnost podepsala kontrakt s americkou mediální společností The Reader’s Digest Association, Inc., na jejímž základě se TMG stala vlastníkem původních firem Reader’s Digest v Polsku, Rumunsku a Maďarsku. Navíc získala licenci na prodej produktů značky Reader’s Digest v uvedených zemích. V září 2013 TMG získala také pobočky Reader’s Digest v České republice a na Slovensku.

Tarsago Media Group se specializuje na zásilkový obchod a vlastní rozsáhlou databázi, čítající přes 28 milionů koncových zákazníků a téměř milion obchodních emailových kontaktů. Společnost má vedoucí postavení v direct marketingu na všech trzích, na kterých působí.

[2018: http://obchod.readersdigest.cz/]


Počet knih nakladatele: 5 / Počet vydání nakladatele: 5
d m r Název Autor/Autoři díla
??2013Index strachu / Láska na zavolanou / Dům hedvábí / O život%
??2010ZnameníKhoury, Raymond%
??2008Gulliverovy cestySwift, Jonathan84%41
??2000Třetí dvojčeFollett, Ken85%2
??1999IkonaForsyth, Frederick96%5


WebArchiv - archiv českého webu