kniha » Iustus 2
chce si přečíst 3 | chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 24 | antikvariát
hodnotilo: 34
33%
Koupit knihu:
FantasyShop.cz
Minotaur
Iustus 2

Martin Moudrý

Iustus 2

Kategorie: fantasy - horor

vydání: Leonardo 2010

odkazy: 1x [recenze]


Komentáře:
Vlask  | *1/2 12.09.2010 17:49

Začátek vypadal ještě použitelně. Pak autor něco naznačil z pohledu čtenáře nesmyslným zastřelením nepotřebné blond „nevinné“ sekretářky. To co následovalo jsem doposud nezažil. Nevím jestli se autor přeorientoval na potencionální nové tzv 4%ní trhy, nebo tím jen vyjádřil svou orientaci. V zájmu čistoty jeho trestního rejstříku doufám v první možnost. Každopádně využít jako pomocníka zamilovaného 15 letého(asi úlitba platným zákonům) chlapce s bdsm sklony (má rád bití, bičíky a podobné věcičky) se hned tak nevidí. Radikálnější čtenáři po tomto dílku rovnou budou posílat autorovi výstražné kulky, liberálnější s hetero sklony a trochou představivosti se asi nepěkně osypou při popisu některých scén po odhalení vztahu, aby se následně ponořili do následující téměř bezbřehé teologické nudy.

nery  | 1/2 01.08.2011 20:51

10% za některé okamžiky s Ježíšem a hlavně za to, že knížka nakonec skončila…a to byl první díl docela pěkně rozjetej… :(

SONP  | brak 22.01.2014 06:51

Ty bláho! Ve svém životě jsem znechuceně odložil jen málo knih, nicméně tohle je jedna z nich. A není to jen tím, že homosexuální romance není mým šálkem čaje. Tahle dvojka byla vážně P-Ř-Í-Š-E-R-N-Á (první díl byla pro mně obstojná oddychovka) a nedala se číst.

iregal  | *** 06.09.2015 11:19

ne úplně k zahození, pokud se přeskočí úplně pro knihu zbytečné "erotické " pasáže. Pokud bych si odepsal krvavé scény tak je z toho docela milá, milostná knížka pro dvanáctileté puberťačky s BDSM sklony. Dalo se to dočíst do konce, nicméně oproti prvnímu dílu spíš s donucením.



WebArchiv - archiv českého webu