kniha » Letopisy Vukogvazdské družiny I
v Top10 1 | chce si přečíst 1 | chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 11
hodnotilo: 22
84%
Koupit knihu:
FantasyShop.cz
Fantasya.cz
Letopisy Vukogvazdské družiny I

Jan Kravčík

Letopisy Vukogvazdské družiny I

série: Letopisy Vukogvazdské družiny
díl v sérii: 1

Kategorie: fantasy

vydání: Gorgona Books (web) 2011

odkazy: 2x [web], 6x [recenze], 1x [blog]


Komentáře:
schrapnell  | ****1/2 19.08.2013 13:30

Kniha obsahuje tri povidky, ktere spojuji nektere postavy. Hlavni postavy jsou pekne vykreslene a rozhodne nejsou cernobile. Nikdy si nemuzete byt jisti tim, co s stane s Vami oblibenou postavou. Rozhodne doporucuji a doufam, ze brzy bude pokracovani.

Strider  | *** 03.05.2015 11:10

Naozaj nechápem na základe čoho považujú túto knihu za geniálnu ľudia, čo nikdy nehrali Dračí Doupě. Jazyk má síce slušný, aj striedanie rozprávačov príbehu podľa postáv (a ich časté a náhle úmrtia) knihu osviežuje, ale dej jednoducho netiahne. Najviac patrné je to v prvom z trojice príbehov, ktorý je len o roztržkách v družine a príbeh je na tri vety. Pre hráčov „dračáku“, ku ktorým sa radím aj ja, ale kniha ponúka nový zážitkový level, keď si pri čítaní porovnáva chovanie hrdinov s tým, čo zažil u vlastného stolu a prečítal v pravidlách. Aj s touto výhodou knihu považujem len za ľahký nadpriemer, hoci prečítaniu jej pokračovaní by som sa nebránil. Pri čítaní pôvodných letopisov na stránkach vukogvazdskej družiny pred pár rokmi som sa ale bavil viac. 6+/10

sidonius  | ***** 28.03.2019 20:35

Výborné. Moc jsem se pobavil. Originální vyprávění z pohledu všech členů družiny a dalších postav. Sepsáno podle dobrodružství, prožitých při hraní Dračího doupěte a dobře! Určitě se bavili i autoři. Doporučuji!



WebArchiv - archiv českého webu