kniha » Hvězdní honáci
chce si přečíst 3 | chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 48
hodnotilo: 34
69%
Hvězdní honáci Více vydání = více obálek.

Jiří Walker Procházka

Hvězdní honáci

série: Hvězdní honáci*
díl v sérii:

Kategorie: sci-fi - space opera - audiobook

vydání: Altar (web) 1996; Triton (web) 2017

odkazy: 2x [recenze]


Komentáře:
biker11  | * 20.02.2007 17:54

bol som strašne sklamaný úrovňou knihy – neusporiadané, ploché bez deju – asi 3-krát som to odložil a opäť začal čítať a stále nič. Nádherné kresby od Saudka je jediné čo tam stojí za námahu otvoriť knihu.

Clarice  | ***** 22.04.2015 19:23

Odposlechnuto z audioknihy a naprostá spokojenost. Westernový sci-fi vesmír – sladká vzpomínka na firefly a přitom mnohem víc. „Krávy“ jsem zařadila někam mimo slovník nadávek :), byly parádní. Celek se mi poskládal do sympatické mozaiky, kterou si poslechnu znovu.

Jen víc audioknih – obecně víc, moře moc, mraky, kupu, hafo. Protože my, co v práci makáme rukama poslechem knih při jinak naprosto nudné činnosti vystrkujem prostředníček na „nadřízené,“ kteří si naivně myslí, že posloucháme hudbu, ccc ccc :). A my přitom čteme, muhehe -:))).

Sherudan  | *** 04.04.2024 19:28

Výborný je westernový rámec příběhu, se všemi záměrně jednostrannými, archetypálními postavami, a děj má spád a akci. Jazyk je ovšem spíš kyberpunkový, kulisy se rozpadají do „technoblábolů“ a záplava popkulturních odkazů baví jen ze začátku, brzy začne spíš prudit.



WebArchiv - archiv českého webu