povídka » Skokani
hodnotilo: 23
77%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Pavel Renčín

Skokani

Komentáře:
Sirius  | ***** 23.04.2009 09:50

Pavel opět nezklamal. Jsem rád, že jsem měl možnost slyšet audio verzi. V jedenáct v noci na intru to zní úplně děsivě.:-)

Gaarq  | **** 23.07.2009 12:38

skvělý námět a tradičně dobré řemeslo. cestou asi dvakrát přepošlápla logika děje a pointa je na můj vkus příliš neučesaná, nicméně atmosféra je úžasná.

Majkl  | ****1/2 25.10.2009 13:13

Výborná poviedka! :) Môžte namietať, že svojou duchárskou témou a pointou nie je originálna, ale ja takéto tradičné hororové poviedky zbožňujem. Pointu by som si vedel predstaviť inú (viac by sa mi páčilo, ak by sa k tomu hrdina dohnal sám), ale ak by k tomu vôbec nedošlo, nebolo by to ono.

Madam Brbla  | **** 22.06.2010 17:59

Vynikající duchařská povídka, atraktivní neblaze proslulým prostředím a určitým nádechem „skutečného příběhu“. Akorát postrádám nějaké hlubší sdělení, kromě Nietzscheho obligátního a předvídatelného: „Kdo dlouho do propasti hledí, toho propast pohltí.“ A ze závěru se imho dalo vytřískat i něco víc; to však nejsou důkazy nespokojenosti (líbilo se), jen důvody, proč nejdu s hodnocením výš. 81%



WebArchiv - archiv českého webu