kniha » Štvanice
chce si přečíst 3 | chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 25
hodnotilo: 35
83%
Koupit knihu:
Fantasya.cz
Štvanice

Patricia Briggs

Štvanice

série: Alfa a Omega
díl v sérii: 1
kniha patří do světa: Mercy Thompson Universe

Kategorie: urban fantasy - vlkodlaci

originální název: Cry Wolf
originál vyšel: 2008

vydání: Fantom Print (web) 2012

odkazy: 1x [ukázka], 4x [recenze]


Komentáře:
Vlask  | **** 01.04.2012 10:04

Romantika s prvky akce již tradičně v prostředí plném vlkodlaků. Ocení to zejména dámy, ale kvůli skvělé čtivosti to přežijí i někteří pánové. Akce je tu dost, ale převažuje láska na první pohled a popisy pocitů obou hlavních postav. Nic originálního to není (syndrom popelky je tu hodně silný), ale autorka umí hodně dobře psát i udržet napětí, takže jako odpočinková jednohubka je to vynikající.

Speedemon  | ***1/2 02.08.2018 15:00

Pravda, v knize je mnohem více prostoru věnováno vztahům a citům než ději a akci. Ze začátku mi to ani nevadilo, postupem času mě však nudilo neustále číst o tom proč Charles řekl zrovna tohle a jestli si mají o svém vztahu promluvit. V další kapitole potom tu stejnou situaci sledovat z pohledu Charlese a řešit jestli neměl něco říct jinak nebo jiným tónem a zda si nemají o svém vztahu promluvit. Bléé.

Kniha je to však krátká, takže to nudí jen chvilku a závěr je potom docela fajn. Navíc Bran se ukáže jako velký frajer a v budoucnu by to mohlo být ještě zajímavé. Celkově je to o malinko slabší než knihy o Mercedes Thompsonové, pořád ale dost čtivé.



WebArchiv - archiv českého webu