kniha » Kartosský gambit
chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 11
hodnotilo: 30
89%
Kartosský gambit

Vasilij Mahaněnko

Kartosský gambit

série: Cesta šamana
díl v sérii: 2

Kategorie: fantasy - LitRPG

originální název: Гамбит Картоса [Gambit Kartossa]
originál vyšel: 2013

vydání: Fantom Print (web) 2018

odkazy: 1x [ukázka], 1x [recenze]


Komentáře:
snop  | ***1/2 11.07.2018 16:25

Rozhodně me to bavilo více než druhý díl konkurenční Rusovy ságy Hraju, abych žil. Má to lepší příběh, svět se vyvíjí překvapivá odhalení na závěr překvapí, byť poslední bitva je poněkud nepřehledná. Bude zajímavé sledova, kam to povede dál, protože hrdina je už až moc nabušený.

aqu1la  | ***** 03.06.2019 11:29

znova zopakujem to , čo pri prvom diely, skvelé čítanie a prekvapivo premyslený dej, som zvedavý na pokračovanie. Samozrejme, nie je to žiaden „malaz“ ale všetko do seba pekne zapadá.

Polinius  | ****1/2 13.06.2021 22:07

Hra pokračuje a hlavní hrdina se stává středem mnoha a mnoha náhod, pokud by se jednalo o hru pro jednoho hráče, tak je to pochopitelné ale u hry pro hodně hráčů jsou ty náhody až nepatřičné. :-( Útěchou může být tušení, že hlavní hrdina se stal obětí plánů tvůrců hry ale proč zrovna on? Finální rozuzlení je až nebývale bombastické a ztratil jsem přehled o motivaci postav. Tohle je prostě počítačová hra a příběh zde dává smysl asi jako příběh v pornu. :-/ Nicméně kniha je stále čtivá a nikterak mě neurážela a dostal jsem asi to co jsem čekal.



WebArchiv - archiv českého webu