kniha » Řetězová reakce
chce si přečíst 2 | chce mít v knihovně 2 | má v knihovně 32
hodnotilo: 41
85%
Řetězová reakce

František Kotleta

Řetězová reakce

série: Spad
díl v sérii: 4

Tato kniha je částí i jiných knih: Spad(omnibus)

Kategorie: sci-fi - akční - postkatastrofická

vydání: Epocha (web) 2018

odkazy: 1x [recenze]


Komentáře:
tiradentes  | ****1/2 07.01.2019 12:53

„Nového začiatku“ som sa pravdupovediac trochu bál. O to väčšie bolo moje nadšenie. Po mierne spomalenom rozjazde sa dej roztočil na plné obrátky a knihu som nakoniec položil až po dočítaní. Určite aspoň taká kvalita ako Poločas rozpadu. Paráda!

minduton  | ***1/2 12.02.2020 19:51

Předpokládal jsem, že je to přímé pokračování 3. dílu, tj. Rázové vlny, ale není. Škoda. Bylo by dobré sledovat ještě více vyhrocenější a sračkovější postapo svět, kde dostali po kulách konečně i Japončíci. Nedokážu to časově zařadit do děje, ale je to defacto paralelní příběh s některým z předešlých dílů. Hlavní hrdinkou je ženská.

Clarice  | ***** 21.06.2020 22:08

„Zde rabuji, zde jsem uprchlým otrokem -:))).“ To jsem dnes vyslechla právě v jedné z uliček místního DMka. Tedy z výborně načtené audio knihy, ne z tamního rozhlasu :). Být ovšem o deset let starší, musela bych rovnou i do nějaké uličky s plenkami :). Vtipné je, že pokud se začnete tlemit pod rouškou, vypadáte jako debil jenom trošku :).

Čtvrtý díl nezklamal. Zabít hrdinu z Istanbulu byla tedy pěkná sviňárna, ale Alice/Ivana byla skvělá. A celá její cesta slibovala samé skvělé věci :). Hodně akce, hlášek, kontaktů tělesných i duševních :), mnohdy nechutných. Klidně bych s ní uvítala další příběhy, protože ten svět, který autor stvořil, jenž před ním někdo jiný zničil a ještě před tím jsme tam spokojeně žili, je nevyčerpatelný. A to i přes to, že sčítání obyvatel toho času, když nepočítám technické problémy, by mohl být trochu problém. Kotleta je prostě Řízek.

veere  | *** 15.10.2022 11:28

Celkem zbytečný dovětek v sérii Spad, z pohledu ženy, která se chová jako superman a na potkání ojíždí (přítelkyně) nebo zabíjí (nepřátele) kdo ji zkříží cestu.



WebArchiv - archiv českého webu