kniha » Démon z East Endu
má v knihovně 7
hodnotilo: 17
67%
Démon z East Endu

Petra Slováková

Démon z East Endu

série: Ve službách královny
díl v sérii: 1

Kategorie: fantasy - urban fantasy - steampunk - vlkodlaci

vydání: Brokilon (web) 2015

odkazy: 1x [ukázka], 5x [recenze]


Přispívat do diskuze mohou jen registrovaní uživatelé


1

 [4] Hyperion (editor) 20.10.2015 11:27  

Michaeli, ale vždyť s tebou spolupracujeme. Robert mi posílá ukázky a obálky automaticky, tebe vždy požádám a poté rovněž zveřejním na webu. V tomto ohledu máš dveře otevřené a chápu, že dáváš přednost reklamě uvnitř knihy před logem na obálce.

 [2] Hyperion (editor) 19.10.2015 23:51  

@otava[1]: Nepleťte si prosím „mediální partnerství“ a „doporučení“, jde o zcela rozdílné věci. Časopis XB-1 spolupracuje s Brokilonem dlouhodobě a pomáhá nakladateli v propagaci jeho knih, přestože primárně u debutových českých prací nemůžeme vědět, zda je kniha dobrá či ne. Jde o to, aby se čtenáři dozvěděli, že vůbec vyšla. Recenze je pak názorem recenzenta, nikoli časopisu.

BTW, na zadní straně knihy najdete rovněž logo Pevnosti, Fantasy Planet a Sardenu, pro něž rovněž platí výše uvedené.

 [1] otava 19.10.2015 17:01  

Knihu doporucuje casopis XB1, alespon na zadnim obalu je jeho logo. Obavam se ze se rozhodne nemohu ztotoznit s recenzi pro tento casopis :

http://www.casopisxb1.cz/aktuality/slovakova-demon-recenze/

Kniha je predevsim romanem cervene knihovny, to ze se odehrava ve steampunkovem Londyne je uplne jedno. Postavy jsou neuveritelne papirove, jejich motivace pofiderni a predevsim se chovaji zhusta nelogicky (i v ramci zakonu vlastniho univerza). Pomerne nepokryte se jedna o vykradacku Marka Hoddera, kdyby to slo, budu chtit penize zpet.

Verim ze si kniha najde mnoho obdivovatelek z rad zen jejich emocni potreby nejsou v realnem zivote zcela naplnovany. Tato kniha jim to jiste ve vztahu Sterling – Kelly vynahradi, ale ja se autorce nadale budu vyhybat.

1
Po diskuzní stránkách se můžete pohybovat také pomocí šipek na vaší klávesnici:
stránka starších příspevků = šipka vpravo
stránka novějších příspěvků = šipka vlevo


WebArchiv - archiv českého webu